Over Ons

Over ons

Ruim 30 jaar is Van de Bijl & Heierman actief in de groen-grijze sector. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken onze kracht. Niet alleen bedrijven en (semi)overheden, maar ook scholen, openbare instellingen, zorgcentra, waterschappen, aannemingsbedrijven en bungalowparken.

Uniek is dat wij alles in huis hebben om projecten compleet in eigen beheer uit te voeren. We hebben de kennis en de creativiteit. Maar ook ruim 90 vakbekwame medewerkers en een uitgebreid machinepark. We ontwerpen, tekenen en calculeren, coördineren, realiseren en onderhouden. Indien gewenst, bieden wij (goedkopere) alternatieven om uw budget sluitend te krijgen. Voor aanvullende expertise maken wij gebruik van de kennis van landschapsarchitecten en andere adviseurs. Dat spreekt opdrachtgevers aan die de verantwoordelijkheid voor een multidisciplinaire totaaloplossing graag bij één partner neerleggen.

U, als opdrachtgever staat bij ons centraal, zonder dat we daarbij onze ervaring en kennis uit het oog verliezen. Wij richten ons op het creëren van waarde in alle processen en het elimineren van verspillingen. Hierdoor verbetert de kwaliteit, waar u, als opdrachtgever uw voordeel van heeft. Deze managementfilosofie wordt ook wel ‘lean’ genoemd (letterlijk vertaald: slank).
Maar ook het verbeteren van samenwerking staat centraal, voor een bevredigend eindresultaat en een tevreden opdrachtgever.

 
 

Om daarbij hoge kwaliteit te waarborgen, zijn wij gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001, VCA**, CO2-prestatieladder (trede 5), PSO-prestatieladder (trede 3), ErBo, en (Groenkeur) Beoordelingsrichtlijn Groenvoorziening, Dak- en gevelbegroening en Boomverzorging.