home-featured-image

Bovengrondse infra

De bovengrondse infra bestaat uit alles wat nodig is om verkeer in goede banen te leiden: van bestrating en verlichting tot bushalte of parkeerterrein. Het is een essentieel onderdeel van de buitenruimte.

Waarom?

Het recept voor een prettige leefomgeving is een functionele infrastructuur die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Dat lijkt tegenstrijdig, maar door de juiste inrichting en materiaalgebruik kan ook een parkeerterrein die schoonheid tot zijn recht laten komen.

Weinig overlast

Bovengrondse infra begint bij een goed ontwerp. We gaan daarbij voor een functionele inrichting, maar kijken ook in deze fase al hoe we bij de aanleg zo min mogelijk overlast veroorzaken.

Betrokken

Bij het ontwerp en de uitvoering van infrawerkzaamheden zijn we gewend om met opdrachtgevers mee te denken. We staan liever wat langer aan de tekentafel als we daarmee een lange wegafsluiting kunnen voorkomen. Een degelijke voorbereiding zorgt voor een soepel verloop van de werkzaamheden en dat lukt alleen als alle neuzen dezelfde kant op staan. Door een goede communicatie blijft de opdrachtgever betrokken tijdens het hele traject. Zo zorgen we samen voor een bloeiende buitenruimte.

Specialisme

Het mooie van infra is dat het vele disciplines samenbrengt, van ontwerp tot onderhoud. Het combineren van al die disciplines is ons specialisme. Want infra is een kwestie van vooruitdenken én goed uitvoeren, van een goede basis en gedetailleerde afwerking. Opletten en doorpakken. Boven de grond en in de bodem.