home-video-poster

Onderhoud

Groen is leven, onderhoud is behoud. Bomen en planten zijn levend materiaal, dus om te behouden wat er bedacht is of om een plan te begeleiden naar een mooi eindresultaat is vaak vakkundig onderhoud noodzakelijk. VDBH verzorgt niet alleen de aanleg van groen, maar ook het onderhoud ervan. Met dezelfde passie.

Vooruitdenken

Welk doel hadden we voor ogen bij een groen project? Dát stellen we zeker door het juiste onderhoud. Met het eindbeeld voor ogen begeleiden wij jonge planten  naar volle wasdom in een evenwichtig, biodivers en mooi volwassen groenproject voor jaren van plezier en gezondheid.

Vaste teams

Natuur heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen. Door met vaste teams te werken, groeien onze mensen mee met uw buitenruimte. We leren u en uw terrein kennen en weten waar we, naast natuurlijk vakinhoudelijke aspecten, ook project specifiek op moeten letten. Zo worden we uw oren en ogen. Dat doen we proactief: ook dingen die buiten ons werkveld vallen, maar wel invloed hebben op ons of uw werk, zullen we bij u onder de aandacht brengen. Zo zorgen we samen voor een representatieve buitenruimte.