220504-A-8479

Uitvoering

In de uitvoering komt alles samen. Er is maar één ding mooier dan zien dat de realisatie nog beter is dan het ontwerp: een buitenruimte die er tien jaar later nog steeds zo goed bij ligt als bij de oplevering.

Alles op één plek

Ons materieel en machinepark is uitgerust voor de meest uiteenlopende zaken: grondwerk, ondergrondse infra, verharding, bestrating, groenvoorziening, verlichting… Kortom, de inrichting van de gehele buitenruimte kunnen we voor onze rekening nemen. De opdrachtgever heeft één aanspreekpunt en wij hebben altijd de juiste mensen met het juiste gereedschap bij de juiste machines. Op deze manier ontzorgen we u in het gehele traject.

Langer mooi

Door in de ontwerpfase al rekening te houden met aspecten die belangrijk zijn bij uitvoering en onderhoud, leveren we kwaliteit voor de lange termijn. Zo blijft de buitenruimte langer mooi én helpen we om onderhoudskosten in de hand te houden.

Persoonlijke communicatie

De projectleider en uitvoerder dragen samen verantwoordelijkheid over de uitvoering. Zij zijn tijdens de realisatie het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en uitvoerende collega’s. Deze overzichtelijke en persoonlijke communicatie zorgt voor een prettige samenwerking.