home-text-image

OVER VDBH

Van de polders tot de bossen, van de duinen tot de grens. Nederlanders zijn al eeuwen bezig met landschap, natuur en de indeling van de buitenruimte. Het is de kunst om niet ‘ondanks’, maar ‘samen met’ de natuur te leven. Bij VDBH staan we dan ook voor dat laatste. Voor ons is rentmeesterschap echt een werkwoord. Wij zijn trots op ons Nederlandse landschap.

Alles in één

Uniek is dat wij alles in huis hebben om projecten compleet in eigen beheer uit te voeren. We hebben de kennis en de creativiteit. Maar ook ruim 90 vakbekwame medewerkers en een uitgebreid machinepark. We ontwerpen, tekenen en calculeren, coördineren, realiseren en onderhouden.

U, als opdrachtgever staat bij ons centraal, zonder dat we daarbij onze ervaring en kennis uit het oog verliezen. Wij richten ons op het creëren van waarde in alle processen en het elimineren van verspillingen. Hierdoor verbetert de kwaliteit, waar u, als opdrachtgever uw voordeel van heeft.

Halfverharding website

Een buitenruimte om trots op te zijn

De buitenruimte inrichten doe je niet om het inrichten. Van grijs tot groen, je wilt een prettige en praktische omgeving om in te leven. Verduurzamen. De natuur natuur laten zijn. Dat snappen wij. Want ook wij willen ons landschap behouden en doorgeven. Daar werken we hard voor.

“Voor ons is rentmeesterschap echt een werkwoord.“

We doen niets zonder na te denken. Het is luisteren, kijken, plannen en dan pas doen. Met elkaar en met onze partners zetten we de schouders eronder. Dat is geen loze kreet, dat is onze belofte. Van onze mensen buiten tot de collega’s op kantoor, we hebben maar één doel. Samen jouw directe omgeving steeds een stukje mooier maken.

Dus de volgende keer dat je ons ziet rijden… Weet dat we vol overgave werken aan een mooie leefomgeving voor iedereen. Aan een buitenruimte om trots op te zijn.

Want buiten is alles.

Om daarbij hoge kwaliteit te waarborgen, zijn wij gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001, VCA**, CO2-prestatieladder (trede 5), PSO-prestatieladder (trede 3), ErBo, en (Groenkeur) Beoordelingsrichtlijn Groenvoorziening, Dak- en gevelbegroening en Boomverzorging.

certificate-1
certificate-2
certificate-3
certificate-4
certificate-5
certificate-6
certificate-7

Daarom VDBH

Wij hebben álles in huis om ons thuis te voelen op elk terrein. Van een paar vierkante meter tot een terrein van hectares groot.

  • Ruim 90 vaste medewerkers
  • Eén aanspreekpunt
  • Ruim 30 jaar ervaring en kennis
  • Kwaliteitsgarantie door certificering
  • Brede inzetbaarheid
home-text-image