Aanleg

Aanleg: De complete aanleg van uw tuin

Ginkel tuinpad met bloemen DSCF2108 (Kopie)

Alles in huis

Als de werkomschrijvende offerte en het ontwerp akkoord zijn, is het tijd voor de uitvoering. Dat kunt u onze hoveniers toevertrouwen. We hebben alles in huis: vakbekwame mensen en goed materieel. Daardoor zijn we niet afhankelijk van andere partijen en kunnen we niet alleen snel, maar ook heel efficiënt werken.
We leggen uw tuin compleet aan, inclusief het verwijderen en de afvoer van bestaande beplanting en materialen, grondwerk, afwatering, straatwerk, beregening, verlichting, erfafscheiding, vijvers en houtbouw. Kortom: alle werkzaamheden zijn bij ons in goede handen.

Een metamorfose!

De projectleider is uw aanspreekpunt en zal voor en tijdens de aanleg regelmatig met u overleggen. De meewerkend voorman is verantwoordelijk voor uitvoering. Met het ontwerp voor ogen leggen onze hoveniers uw tuin aan. U ziet nu vorm komen in uw tuin. En onze hoveniers stoppen pas als u helemaal tevreden bent.
Het resultaat is een fraaie tuin, helemaal op maat voor u. Stijlvol en sfeervol. Al moeten de planten nog uitgroeien en hun volle omvang krijgen, de hagen nog strak en de borders nog vol worden, u ziet meteen dat de aanblik van uw woning compleet veranderd is. Het genieten kan beginnen.

                                       Contact