057A7551

Ontdek jouw carrièrekansen bij VDBH

24 april 2024

Welkom in de familie van VDBH! Wij investeren in de groei van individuen. Ontdek de kansen die op jou wachten in onze professionele organisatie waar dynamiek, leermogelijkheden en een warme familiare sfeer samenkomen.

Dynamiek

VDBH ademt dynamiek in elke vezel van haar bestaan. Als je houdt van uitdagingen en een omgeving waar geen dag hetzelfde is, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze sector verandert voortdurend en we dagen je uit om mee te groeien.

Meer dan marktconform salaris

Jouw inzet en kennis verdienen erkenning. Bij VDBH bieden we een salaris dat niet alleen marktconform is, maar zelfs meer dan dat, afhankelijk van jouw ervaring en expertise. We geloven in het waarderen van hard werk en toewijding.

Leermogelijkheden op maat

Je bent nooit uitgeleerd bij VDBH. We begrijpen het belang van blijvende ontwikkeling en bieden diverse leermogelijkheden om jouw vaardigheden en kennis uit te breiden. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een doorgewinterde professional bent, er is altijd ruimte om te groeien.

Kansen voor iedereen

Zelfs als je denkt niet helemaal te voldoen aan alle gestelde voorwaarden moedigen we je aan om jezelf voor te stellen. We geloven in potentieel en kijken verder dan alleen ervaring. Jouw motivatie en passie zijn de sleutels tot succes.

Familiaire sfeer

VDBH is niet alleen een organisatie, het is een familie. Onze warme, familiare sfeer zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. We waarderen open communicatie en samenwerking. Bij VDBH is iedereen een waardevol lid van het team.

De deur staat altijd open

Bij VDBH staat de deur van de directeur altijd open. We geloven in directe communicatie en betrokkenheid op elk niveau. Of je nu vragen hebt, ideeën wilt delen of gewoon een praatje wilt maken, stap gerust binnen.

Verken jouw mogelijkheden

Bij VDBH gaat het verder dan slechts een loopbaan, het is een reis die je aanmoedigt om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. Stuur je motivatiebrief en cv naar ons op en ontdek hoe jij jouw potentieel kunt ontwikkelen bij VDBH. Een mooie toekomst ligt binnen handbereik!

Daarom VDBH

Wij hebben álles in huis om ons thuis te voelen op elk terrein. Van een paar vierkante meter tot een terrein van hectares groot.

  • Ruim 90 vaste medewerkers
  • Eén aanspreekpunt
  • Ruim 30 jaar ervaring en kennis
  • Kwaliteitsgarantie door certificering
  • Brede inzetbaarheid
home-text-image