IMG_8794

Een groene carrière? Ontdek de rol van Boomverzorger bij VDBH

5 februari 2024

In de wereld van groenbeheer en ecologisch behoud speelt de boomverzorger een cruciale rol. Bij VDBH begrijpen we dat het behoud van onze groene omgeving een teaminspanning vereist en daarom zoeken we enthousiaste individuen die geïnteresseerd zijn in een bloeiende carrière als boomverzorger. Laten we een kijkje nemen in deze boeiende functie en ontdekken waarom het een geweldige keuze is voor degenen die gepassioneerd zijn over bomen en natuurbehoud.

Boomverzorging bij VDBH: Wat houdt het in?

Als boomverzorger bij VDBH draait het niet alleen om het snoeien van takken en het verwijderen van bomen. Het is een multidisciplinaire rol die vaardigheden op het gebied van ecologie, boombiologie en technisch inzicht vereist. De belangrijkste taken van een boomverzorger bij VDBH omvatten:

 1. Boominspecties: Het uitvoeren van grondige inspecties om de gezondheid van bomen te beoordelen, ziekten te diagnosticeren en de algemene conditie te evalueren;
 2. Snoeien en kappen: Deskundig snoeien om de gezondheid en veiligheid van bomen te bevorderen, evenals het veilig verwijderen van bomen wanneer dat nodig is;
 3. Boombehandeling: Toepassen van behandelingen om ziekten te voorkomen en de algehele vitaliteit van de bomen te behouden;
 4. Advies verlenen: Klanten adviseren over boombehoud, het planten van nieuwe bomen en het optimaliseren van groene ruimtes;
 5. Samenwerken: Werken in teamverband met andere groenprofessionals om een integrale aanpak van groenbeheer te bevorderen.

Waarom kiezen voor een carrière als Boomverzorger bij VDBH?

 1. Maatschappelijke impact: Als boomverzorger bij VDBH draag je bij aan het behoud van groene ecosystemen, het bevorderen van biodiversiteit en het versterken van de natuurlijke schoonheid van onze omgeving.
 2. Ontwikkeling: Bij VDBH moedigen we voortdurende professionele ontwikkeling aan. Je krijgt de kans om trainingen bij te wonen en certificeringen te behalen om je vaardigheden verder te verbeteren.
 3. Innovatie: We omarmen innovatie in groenbeheer. Als boomverzorger bij VDBH ben je betrokken bij projecten waarbij de nieuwste technologieën en methodologieën worden toegepast.
 4. Teamgeest: Bij VDBH geloven we in teamwork. Je werkt samen met deskundige collega’s die dezelfde passie delen voor het behoud van onze natuurlijke omgeving.

Hoe kun je deel uitmaken van ons team?

Bij VDBH zijn we altijd op zoek naar getalenteerde individuen die gepassioneerd zijn over bomen en ecologisch behoud. Als je geïnteresseerd bent in de functie van boomverzorger bij VDBH, bekijk dan onze vacatures op onze website en solliciteer vandaag nog. We bieden een stimulerende werkomgeving, kansen voor groei en ontwikkeling en de mogelijkheid om een positieve impact te hebben op het groene landschap om ons heen.

Ontdek de boeiende wereld van boomverzorging bij VDBH en zet de eerste stap naar een groene carrière waarin jouw passie voor natuurbehoud tot bloei kan komen.

info@vdbh.nl              0488-443093

Daarom VDBH

Wij hebben álles in huis om ons thuis te voelen op elk terrein. Van een paar vierkante meter tot een terrein van hectares groot.

 • Ruim 90 vaste medewerkers
 • Eén aanspreekpunt
 • Ruim 30 jaar ervaring en kennis
 • Kwaliteitsgarantie door certificering
 • Brede inzetbaarheid
home-text-image