Advies en ontwerp

Advies en ontwerp

Heeft u plannen om de buitenruimte in te richten? Het eerste dat we u dan kunnen bieden, is onze kennis, ervaring en creativiteit. Onze projectleiders en ontwerpers leggen samen met u de basis voor een buitenruimte die groeit.

We hebben ruim vijfentwintig jaar ervaring met de uitvoering van de meest uiteenlopende projecten. Dat is een bron van ideeën en inspiratie. We helpen u uw wensen scherp te stellen en geven u daarbij advies. U heeft wellicht alle randvoorwaarden in beeld en misschien heeft u zelf ideeën over de invulling. Nu komt het aan op een ontwerp dat doordacht en uitvoerbaar is. Daarbij spelen, naast financieel slimme keuzes, tal van praktische aspecten een rol. Van afwatering en onderhoud tot routing en toegankelijkheid. U kunt dat aan onze ontwerpers toevertrouwen. De creativiteit van een ontwerper combineren we met de praktische kennis van een vakbekwaam medewerker. Gaat het om grote of complexe projecten, dan maken wij daarbij desgewenst gebruik van de waardevolle expertise van (landschaps)architecten en adviseurs.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Bel naar 0488443093 of mail naar info@vdbh.nl. Wij helpen u graag!

Contact