Over ons

Wat doen wij?

Van de Bijl & Heierman b.v. is een toonaangevend hoveniersbedrijf in Opheusden met 30 jaar ervaring op het gebied van de totale buiteninrichting. Dit omvat advisering, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, (bouw)terreinen en groenvoorzieningen. Ook levert Van de Bijl & Heierman b.v. een scala aan bomen, planten, struiken, straatwerk, materialen, etc..  Mede hierdoor biedt Van de Bijl & Heierman b.v. altijd een passende oplossing, of het nu een kleine tuin betreft of een terrein van zeven hectare!

Voor wie?

Het klantenbestand is divers: gemeenten, particulieren, bedrijven, scholen, instellingen, zorgcentra, waterschappen, aannemingsbedrijven, bungalowparken en semi-overheden kennen de weg naar Van de Bijl & Heierman al jaren.

Wat hebben we in huis?

Met ruim 50 vaste medewerkers hebben we alle disciplines in huis die bij tuinaanleg en onderhoud nodig zijn. Van ontwerpers voor de tekening tot hoveniers voor de aanleg. Van machinisten voor het graafwerk tot monteurs voor de elektrische voorzieningen. Zij beschikken naast een gedegen vakervaring en –opleiding, alsmede over het certificaat Basisveiligheid VCA.

Goed materieel

Om een stuk continuïteit in ons werk te kunnen waarborgen, beschikken wij over een uitgebreid en modern machinepark, bestaande uit: bedrijfswagens, vrachtauto’s, tractors, shovels, minigravers, en veel klein hoveniersmaterieel, zoals heggenscharen, bladblazers, etc.


Vast aanspreekpunt

De communicatielijnen blijven kort. U hebt steeds te maken met één partij en hetzelfde aanspreekpunt, voor álle disciplines. U zult ervaren dat dit prettig werkt en fouten voorkomt.

Kwaliteit

Mede dankzij de certificaten ISO 9001, VCA** en Groenkeur staat Van de Bijl & Heierman garant voor een bepaalde zekerheid en kwaliteit. Tevens is Van de Bijl & Heierman Aequor opleidingsbedrijf en lid van de VHG en de Branchevereniging Ondernemers Begraafplaatsbeheer (BVOB).  Wij garanderen niet alleen kwaliteit ten aanzien van onze producten, maar ook op het gebied van verantwoordelijkheden, veiligheid en milieu. Dit wordt doorgevoerd in de hele organisatie en wordt zichtbaar in het eindproduct: uw tuin!

Ervaar het zelf

Maak kennis met Van de Bijl & Heierman. Uw tuinspecialist met passie voor de natuur, met de creativiteit van een tuinontwerper en de groene vingers van een hovenier. Ervaar het zelf. Een duurzame relatie met Van de Bijl & Heierman is de basis van duurzaam tuinplezier. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!