Referenties

Weg voor de toekomst jaar na aanleg

Een gereconstrueerde weg voorzien van de nieuwste technische snufjes met een duurzaam karakter. Dat is de “Weg van de Toekomst” die vorig jaar in Brabant is aangelegd.

De N329, die loopt vanaf de rijkswegen A50/A59 tot aan de Maas, is veel meer dan een stukje asfalt. De nieuwste snufjes aan de weg zijn vooral op het gebied van milieu, natuur en energie: het toonbeeld van van duurzaamheid en zichtbare vernieuwing. Denk aan een energieneutrale weg, verantwoord materiaalgebruik, CO2 bewust bouwen, LED-verlichting, communicatie met de weggebruiker en faunapassages.

Van de Bijl & Heierman mocht in opdracht van Van Gelder Aannemingsmaatschappij een deel van de realisering voor haar rekening nemen met het inplanten van de langste vaste plantenborder van Europa! Na de aanleg heeft Van de Bijl & Heierman opdracht gekregen voor het onderhoud.

De beplanting is nu een jaar aan het groeien. En dat zie je. Er komt vorm in.

Meer informatie over de “Weg van de Toekomst” vindt u op: http://www.n329.nl/

 

In de Tuin & Landschap is ook aandacht besteed aan dit onderwerp.Weg voor de toekomst jaar na aanleg Weg voor de toekomst jaar na aanleg Weg voor de toekomst jaar na aanleg