Referenties

Gereformeerde Gemeente Opheusden – Terreinaanleg

Voor de kerkenraad van de Gereformeerde Gemeente te Opheusden hebben wij de gehele terreininrichting mogen verzorgen. Nadat wij de voor de bouwer (Burgland Bouw Dodewaard) werkzaamheden hebben uitgevoerd zijn wij gestart met de aanleg van het terrein rondom de kerk.

Wij hebben hiervoor eerst een gedegen inrichtingsplan gemaakt, waarna gestart kon worden met het grondwerk, straatwerk en plantwerk.

De rijbaan van het parkeerterrein is uitgevoerd in asfalt, de parkeervakken in antraciet kleurige betonklinkers en de looppaden in gebakken klinkers. Verder zijn er diverse groenblijvende hagen toegepast met op een aantal plaatsen groenblijvende en bladverliezende bomen.

Op dit werk is samen gewerkt met een groot aantal vrijwilligers uit de kerkelijke gemeente.

Gereformeerde Gemeente Opheusden – Terreinaanleg Gereformeerde Gemeente Opheusden – Terreinaanleg Gereformeerde Gemeente Opheusden – Terreinaanleg Gereformeerde Gemeente Opheusden – Terreinaanleg Gereformeerde Gemeente Opheusden – Terreinaanleg Gereformeerde Gemeente Opheusden – Terreinaanleg Gereformeerde Gemeente Opheusden – Terreinaanleg