Archives

onderhoudsvriendelijke tuin

Onderhoudsvriendelijke tuin: Huissen

Onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd door Van de Bijl & Heierman B.V.

Afgelopen periode hebben we strakke en onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd in het Gelderse Huissen. In deze tuin is er gewerkt met verschillende verhoging. Ook is er gewerkt met diverse materialen zoals oud Hollandse tegels en split. De grindpaden zijn weer voorzien van staptegels, deze staptegels zijn van dezelfde soort als de tegels van het terras zodat er eenheid is in de tuin.

Met de beplanting van de tuin is er ook rekening mee gehouden dat dit erg onderhoudsvriendelijk is. Dit alles zorgt ervoor dat er volop genoten kan worden van de strakke tuin zonder al te veel onderhoud.

Wilt u nu ook zo’n onderhoudsvriendelijke tuin? Neem dan contact op via 0488 44 3093 of mail naar info@vdbh.nl. Wij helpen u graag!

 

Strakke tuin te Oss

Bij deze strakke tuin in Oss is gebruik gemaakt van natuurstenen tegels in combinatie met gebakken waalformaat.

Als halfverharding is gekozen voor basaltsplit. De vijver is strak afgewerkt met een natuurstenen rand. Aan de achterzijde van de vijver is een waterval toegepast die een rustgevende uitstraling geeft aan het geheel.


 

Strakke tuin

Deze strakke tuin hebben we onlangs aangelegd. We hebben hier gebruik gemaakt van Oud-Hollandse tegels, betonklinkers en basaltsplit.

De beplanting is rustig gehouden door weinig soorten toe te passen.