Archives

Infra en groen met technische hoogstandjes

Voor een van onze opdrachtgevers hebben wij een project in Nieuwegein gerealiseerd. Dit project bestaat onder andere uit grondwerk, riolering, bestrating en beplanting.

Wij hebben de vijvers bij het pand met onze 24-tons rupskraan gegraven, welke is uitgerust met een GPS-systeem. Dit houdt in dat onze tekenaar een 3D-model maakt van de uit te graven vijver, waarna dit bestand wordt ingelezen vanuit de rupskraan. Hierdoor kan de machinist de hele vijver op het juiste formaat en op de juiste diepte uitgraven zonder de hulp van een uitzetter of grondwerker. De vijver wordt voorzien van diverse niveaus waarop in een later stadium waterplanten worden geplant.

 

Zorgcomplex De Shelter

Dit is een project in opdracht van Burgland Bouw, bestaande uit sloopwerk, grondwerk, riolering en bestrating.

 

 

 

Woonrijp maken appartementencomplex

In opdracht van bouwbedrijf C. van Dillen werkten wij mee aan de totstandkoming van het project ‘renovatie van vier flats Kanaleneiland te Utrecht’.

Het woonrijp maken van het terrein vordert gestaag na het aanleggen van een infiltratievoorziening voor het hemelwater, met hierop de nieuwe terrassen komt het gewenste eindbeeld in zicht.

 

Terreininrichting nieuwbouw Allardhof Buren

In opdracht van SVT Tiel en Bouwbedrijf berghege realiseerden wij het bouwrijp maken van de nieuwbouwwijk “Allardhof” te Buren.

Daarbij is ook de complete terreininrichting inbegrepen met van de omliggende openbare wegen.

 

Terreininrichting Brekeldschool

Bij de Brekeldschool te Rijssen hebben wij al het grondwerk en de gehele terreininrichting verzorgd. Vanaf het graven van de bouwput tot aan het aanbrengen van de beplanting.

Woonrijp maken De Hucht

Onlangs hebben wij grondwerk verricht bij De Hucht te Wageningen ten behoeve van het bouw- en woningrijp maken van het perceel. De werkzaamheden voor de bouwput bestonden uit de aanleg van riolering, verhardingen en terreininrichtingen.

Op de foto’s zijn de werkzaamheden in volle gang.