Advies en Ontwerp

Ontwerp 2 voor website in jpg 08-22-2011 (32)Advies en Ontwerp: Een creatief ontwerp voor uw tuin

In harmonie

Als u plannen hebt om uw tuin (opnieuw) aan te laten leggen die bij u past, beginnen we met een ontwerp. Of eigenlijk nog eerder: met een persoonlijke kennismaking. We willen graag de tuin zien, uw woning en de omgeving. Dat geeft ons een beeld van uw smaak, maar ook van de sfeer ter plaatse. Uw tuin moet tenslotte in harmonie zijn met de architectuur van uw woning en uw persoonlijke smaak.

Kronkelpaadje of strakke haag?

Samen met u brengen we al uw wensen in kaart. Naar welke stijl gaat uw voorkeur uit?
Een Engelse tuin? Een landelijke tuin? Een minimalistische of nostalgische tuin? Een strakke tuin met blokhagen en rechte borders? Kronkelende sierpaadjes en weelderig groen? Onze ontwerpers laten zich vooral door u inspireren. Aan uw wensen voegen zij hun eigen ontwerpvisie en creativiteit toe. Dat leidt tot de mooiste resultaten.

Groene oase of speelplaats?

Natuurlijk brengen we ook praktische randvoorwaarden in beeld. Een belangrijk punt is de functie die de tuin heeft: zitten, relaxen, (buiten) koken, eten, tuinieren, spelen, opbergen, dieren houden, zwemmen … Welke functies zijn voor u van belang? Soms dwingt de beschikbare ruimte tot het maken van keuzes. Daarin geven we u graag advies. Door creatief te zijn, weten we de ruimte optimaal te benutten.

Het ontwerp dat u aanspreekt!

Als alle uitgangspunten duidelijk zijn, gaan we een ontwerp maken. Dat doen we in eigen beheer, óf indien gewenst, in samenwerking met tuin- en landschapsarchitecten. We hebben verschillende ontwerpers met verschillende specialismen. Uw tuinontwerper, waar u ook uw wensen mee hebt besproken, komt met ideeën en een verrassend ontwerp. Afhankelijk van uw voorstel schaven we dit bij. Zo kunnen we het ontwerp voorzien van een beplantingsplan dat een goed beeld geeft van de planten die we voor ogen hebben.
In deze fase maken we ook een offerte voor de aanleg, zodat uw beeld van de realisatie, ook financieel, compleet is. U bespreekt uw wensen met uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen.
We zijn breed inzetbaar en daar profiteert u ook van, ook als u een kleine tuin heeft.