Wat doen wij

Wat doen wij?

Grevelingen Groen b.v. is een toonaangevend hoveniersbedrijf in Brouwershaven (hoofdvestiging Opheusden) met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van de totale buiteninrichting. Dit omvat advisering, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, (bouw)terreinen, daken en groenvoorzieningen. Of het nu een kleine tuin betreft of een terrein van zeven hectare, de medewerkers van Grevelingen Groen voelen zich thuis op elk terrein. Maar ook voor bermrenovaties bent u aan het juiste adres bij Grevelingen Groen!

Voor wie?

Het klantenbestand is divers. Particulieren, bedrijven, scholen, instellingen, zorgcentra, waterschappen, aannemingsbedrijven, bungalowparken en overheden kennen de weg naar Grevelingen Groen al jaren.

Wat hebben wij te bieden?

Een team van totaal ruim 50 vaste medewerkers en een modern machinepark staat dag in dag uit voor u klaar! Maak kennis met Grevelingen Groen: uw tuinspecialist met passie voor de natuur, met de creativiteit van een tuinontwerper en de groene vingers van een hovenier. Ervaar het zelf. Een duurzame relatie met Grevelingen Groen is de basis van duurzaam tuinplezier. Bel ons voor een afspraak! Tel. 0488-443093. Wilt u onze gratis brochure(s) ontvangen? Neemt u gerust contact met ons op.