Actueel

Goud voor MVO-beleid V.d. Bijl & Heierman!

 

Bij een onafhankelijke screening op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft V.d. Bijl & Heierman op 23 april 2019 ‘Goud’ behaald.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) speelt een steeds belangrijkere rol in bedrijfsprocessen. Niet alleen V.d. Bijl & Heierman onderschrijft dit, maar ook haar klanten. Onze opdrachtgever NS heeft voor de beoordeling van haar leveranciers op dit gebied EcoVadis ingeschakeld.

EcoVadis is een onafhankelijke instantie die de opvolging van de ecologische, ethische en maatschappelijke praktijken van leveranciers en bedrijfspartners beoordeelt. De door EcoVadis gehanteerde screeningsmethode is onderverdeeld in vier thema’s: milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. De beoordelingsresultaten geven het bedrijf (en haar opdrachtgevers) inzicht in de MVO-prestaties.

In februari dienden wij onze documenten ter beoordeling in en op 23 april 2019 ontvingen wij reeds bericht dat EcoVadis ons bedrijf heeft ingeschaald op het niveau ‘Goud’. Deze score plaatst ons bedrijf in de top 5 van alle leveranciers die werden geëvalueerd door EcoVadis! Daar zijn we best wel trots op, al gaan we natuurlijk niet achterover leunen. MVO is een proces dat continu in beweging is en het resultaat stimuleert ons alleen maar om ons door te ontwikkelen op dit gebied.