Actueel

Directie V.d. Bijl & Heierman neemt CO2-bewust-certificaat in ontvangst!

Co2 prestatieladder certificaat in ontvangst nemen

Met gepaste trots nam Andries Heierman, directeur van V.d. Bijl & Heierman op 23 maart 2017 van zijn KAM-coördinator het CO2-bewust certificaat (niveau 3), en een oorverdovend applaus van zijn voltallig personeelsbestand in ontvangst.

Samen zorgen voor minder CO2. Wij willen niet weglopen voor de mondiale milieuproblematiek. Het klinkt als een open deur, maar een beter milieu begint nog steeds bij jezelf. Daar zetten wij ons al jaren voor in.
De CO2-prestatieladder is een instrument om bedrijven te stimuleren tot CO2-bewust handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij de uitvoering van projecten, samen met collega’s en externe partijen; een instrument dat ons als muziek in de oren klinkt!

“Duurzaam ondernemen is het nemen van je verantwoordelijkheid.”

Met dit certificaat tonen wij aan dat wij inzicht hebben in onze CO2-emissies en leggen wij onszelf op om ons door te ontwikkelen op het gebied van CO2-reductie. Tevens tonen wij hiermee aan dat wij voortdurend en actief op zoek zijn naar mogelijkheden om onze CO2-uitstoot terug te dringen.
KAM-coördinator Marianne van der Wal: “Duurzaam ondernemen is het nemen van je verantwoordelijkheid. Het is een kwestie van inzicht, communicatie, beleidsvorming en doen wat je belooft. Wij laten ons niet afschrikken door onze eigen ambities en streven naar 6% CO2-reductie over vijf jaren. Het aantal infragerelateerde projecten in de grijze sector mag dan toenemen, ons bedrijf wordt groener dan ooit!”

Meer informatie

Wilt u meer informatie over CO2-reductie bij Van de Bijl & Heierman? Kijkt u dan op onze CO2-pagina: https://www.vdbh.nl/co2-certificering/, of neemt u contact op met Marianne van der Wal, 0488-443093

co2 certificaat van de Bijl en HeiermanCo2 prestatieladder certificaat in ontvangst nemen