Actueel

Van de Bijl en Heierman BV en Wilco Boender starten een nieuw groenbedrijf; VdBH West BV

Nadat ik in mei 2018 begonnen ben met mijn bedrijf Chartwell beheer heb ik mooie projecten uitgevoerd voor een breed palet van opdrachtgevers. Een periode van toffe gesprekken met ondernemers die, net als ik, genoeg kansen zien in een veranderende samenleving.

 

Afgelopen periode heeft mij tevens overtuigd dat je als ondernemer vooral moet doen wat je het leukst vindt, waar je goed in bent en waar je de meeste kansen ziet. Deze overtuiging en (last but not least) de persoonlijke klik en motivatie met enkele andere ondernemers hebben geleid tot de start van een nieuw bedrijf in ontwerp, onderhoud en aanleg van buitenruimten.

Onder ons motto ‘Beleef’ t buiten! ‘ start op 1 januari 2019 VdBH West BV.

www.vdbhwest.nl

Een prachtige samenwerking tussen Van de Bijl en Heierman BV te Opheusden en ondergetekende.

Komende maanden gaat u natuurlijk veel meer van ons horen in West Nederland. Wij vertellen u al wel dat innovaties en de beleving van buitenruimten de belangrijkste speerpunten van ons zijn. Meedenken met thema’s als #burgerparticipatie #biodiversiteit #ecologie #sroi #rentmeesterschap en #samenwerking met allerlei belangrijke stakeholders om zo de beste en mooiste buitenruimte te realiseren voor eindgebruiker en opdrachtgever.

Nieuwsgierig? Bel of mail Wilco op 0639392878 of wilco@vdbhwest.nl / 085 – 9021990

De activiteiten van Wilco Boender betreffende project-en tender begeleiding (onder de naam Chartwell) zullen met ingang van heden worden afgebouwd.

Van de Bijl en Heierman is als familiebedrijf onder leiding van Andries Heierman al ruim 33 jaar actief in de aanleg en onderhoud van buitenruimten. Met een sterke positionering in midden-Nederland is het bedrijf actief in groenvoorzieningen en infrastructurele projecten. Door een professionele bedrijfsvoering met bijbehorende collega’s en certificeringen én de expertise en kennis van Wilco Boender in de sector bieden wij onze opdrachtgevers in West Nederland meerwaarde bij planvorming en realisatie van uw buitenruimteprojecten.